Marina Burgas Hotel

Burgas, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Burgas (BOJ): 13.4 km (20 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotellbeskrivning

DAS Marina Burgas Hotel ligger i Burgas nära stranden, en fem minuters promenad från både Sea Gardens och Burgas Beach. Detta hotell ligger 0,7 km från Alexandrovska-gatan och 0,7 km från Morsko kasino kulturcenter.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Boendet har även en rad affärer. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I hotellet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. De flesta rummen vetter mot havet. På rummet finns det en minibar. Bekvämligheter som en telefon och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och ett café. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider