Saulo By Puro

Playa de Palma, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Mallorca (PMI): 4.1 km (6 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Det centralt belägna hotellet är en bra utgångspunkt för strandturister som vill lära känna Can Pastilla. Här finns Boendet. I närområdet finns en rad fritidsaktiviteter och naturen endast några ögonblick från sandstranden.

De tre enkelrummen och de 36 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Gästerna sover i en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. En telefon med direktval, en plattskärms-TV med satellitlanslutning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

En solterrass, solsängar och parasoll finns likaså på boendet. Boendet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, minigolf, golf, fiske och ridning. Med aktiviteter som vindsurfing, trampbåtåkning, kanotpaddling, segling, katamaransegling, kajakpaddling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och biljard. Ett wellnessområde med spa finns på hotellet. Boendet underhållningsteam lägger upp ett nöjesprogram för barn och vuxna.

På boendet finns ett café och en bar. Restaurangen har luftkonditionering och barnstolar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. En innehållsrik frukostbuffé är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider