Scandic Rovaniemi City

Rovaniemi, Finland Flagga - Finland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Rovaniemi (RVN): 8.6 km (11 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i stadskärnan Rovaniemi och ungefär 200 m från de omtyckta turistmålen, beläget i ett område som präglas av närheten till en flod. Regionen är ett kärt resmål för de som söker avkoppling såväl för dem som söker aktivitet. Under vintern domineras området av vintersport med pister och längdspår fyra km bort som inspirerar till en kvällstur i snön. Till flygplatsen Rovaniemi (RVN) är det åtta km.

Boendet som erbjuder 167 rökfria rum befinner sig i en byggnad med fem våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På boendet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice och en frisör. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Här finns även en direktvalstelefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, skidåkning, gym, gymnastik, aerobics, spa och en bastu. Liftkort finns att köpa på plats. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en rökfri restaurang, ett café och en bar. Huset erbjuder följande måltidspaket: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag. Dieträtter, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider