Lapland Hotel Sky Ounasvaara

Rovaniemi, Finland Flagga - Finland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Rovaniemi (RVN): 11.8 km (17 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Detta skidhotell ligger ungefär tre km från Rovaniemi centrum. Med två km kan man promenera längs med floden. Regionen bjuder på de bästa förutsättningarna för en vintersemester. Direkt framför dörren väntar utförspisterna, längdspåren och liftanläggningen på att få glädja skidåkare. Den närmsta flygplatsen Kemi (KEM) ligger ungefär 96 km från boendet.

På hotellet hälsas gästerna välkomna i lobbyn med 24-timmars reception och -timmars check in-/out-service. Bagageförvaring till inrättningen gör boendet. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en biluthyrning och rumservice. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Det finns ett affärsområde med faxapparat och fotokopiator tillgängligt.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. På begäran finns extra- och spjälsängar tillgängliga mot avgift. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Här finns även en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. Med möjligheterna till skidåkning, kälknöje och snowboardåkning skapar boendet en perfekt bas för vintersport eller en avkopplande vintersemester. Liftkort finns att köpa på plats. Fitness-rummen är perfekt anpassade till omväxlande träningspass. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och bastu, då samtliga erbjuds.

På boendet finns ett café och en lobbybar. I den gemytliga restaurangen intar gästerna kulinariska läckerheter (icke-rökare och à la carte). Här erbjuds en kontinental bufféfrukost som garanterar en riktigt bra start på dagen. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och vegankost kommer att förberedas efter önskemål, förutom detta kan gästerna serveras barnmenyer (avgiftsbelagd-service). Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål. Mot en extra avgift kan man även alkoholfria drycker och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider