Santa’s Hotel Santa Claus

Rovaniemi, Finland Flagga - Finland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Rovaniemi (RVN): 8.7 km (12 mins)
  • Restaurant(s)
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Hotellet tillhör 4-stjärns kategorien ligger i centrala Rovaniemi. Till flygplatsen Rovaniemi (RVN) är det ungefär åtta km.

Det här boendet har 150 dubbelrum och en 24-timmars-reception. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och en drickautomat. Tack vare tillgången till internet i de allmänna utrymmena kan gästerna lätt hålla sig uppdaterade. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. I boendet finns ett TV-rum. För gästerna fordon finns parkeringsmöjligheter i ett garage (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, en dygnet-runt-öppen-roomservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en faxapparat ställas till förfogande.

I rummen finns ett kök och badrum. Även centralvärme är installerat. I rummen finns en dubbelsäng. Det går även att boka separata sovrum. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. En TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns självklart badkar. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med skidåkning, biljard, spa och vandring. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

På boendet finns ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål. Här finns ett brett urval av alkoholfria drycker att välja från.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider