Kube Paris

Champs-Elysées, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Paris CDG (CDG): 24.6 km (30 mins)

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Mellan Canal Saint Martin och Montmartre har Kube Paris, ett 4* hotell som ägs av Machefert Group, med sitt ursprungliga koncept med en festlig restaurang, blivit ett trendigt måste i det 18:e arrondissementet. Upptäck denna fredens oas som är helt planterad med vegetation, en atypisk plats full av överraskningar i hjärtat av ett område där världens kulturer harmoniskt blandas med varandra.

Kube Paris är en värdig arvtagare till den skandinaviska kulturen och erbjuder 40 nordiskt inspirerade rum, sviter och duplexer i hjärtat av en magnifik herrgård från 1700-talet. Rummen är rymliga och varierar i storlek från 20 till 45 m2, med en raffinerad och elegant stil. De är inspirerade av den skandinaviska designers energi och harmoni och är numrerade som en ready-to-wear-kollektion: M, L, XL eller XXL. De flesta har utsikt över den vackra innergården på 300 m2 och kombinerar komfort och teknik.

Kube Paris restaurang & bar:

Vegetalisk och blommig, från glaset till tallriken. Våra cocktails är kreativa och blommiga, överraskande och balanserade.

Fitness:

Oavsett om du vill hålla dig i form eller bara koppla av har vi allt som behövs! Vårt gym är öppet 24 timmar om dygnet och du kan använda våra toppmoderna Technogym-utrustningar. Gör din kropp och ditt sinne gott, ta en stund för dig själv och njut av en skräddarsydd träning.

Så här bor du

Rum M, med en minsta yta på 20 m² och rum L, med en minsta yta på 25 m², båda extremt ljusa och med en ren design. Badrum öppet mot rummet, utrustat med dusch eller badkar, separett toalett. Gratis och obegränsad höghastighets-WIFI-anslutning.

Juniors Vit XL, extremt ljust rum på 35 m² - öppet badrum - separat toalett, fyrkantigt badkar och två tvättställ. Gratis och obegränsad höghastighets-WIFI-anslutning.

Rum XXL - Ljus svit på 40 m². Loungedel med soffa och egen terrass. Skrivbord, king size-säng eller två enkelsängar. Gratis och obegränsad höghastighets-WIFI-anslutning.

Nordik-sviten är en 40 m² stor duplex med egen terrass. Loftstel, öppet badrum, dubbel handfat, king size-säng, sittegruppe. Gratis och obegränsad höghastighets-WIFI-anslutning.

Internet, minibar och bad/dusch.

Byggnadens faciliteter

Reception, restaurang, frukostrum, gym, bar, konferensrum, Wi-Fi, parkering, begränsat antal.

Tillval

Husdjur mot avgift, € .

Annat

Turistskatt/miljöavgift betalas på plats.

Ankomst

check-in: 15:00 / check-out:: 11:00 Incheckningstid: 15:00, utcheckningstid: 11:00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider