Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Amadores, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • Avstånd strand: 300 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 50.1 km (35 mins)

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det eleganta hotellet Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel ligger vackert på klippkanten ovan Playa de Amadores på södra Gran Canaria. Förutom en oslagbar utsikt över Atlanten har du tillgång till ett läckert poolområde med infinitypooler. Gloria Palace Amadores är ett populärt boende för såväl familjer, som vuxna par och vänner. Ett imponerande Thalassioterapicenter bäddar för en avkopplande semester!

Gloria Palace Amadores har två stora poolområden där du kan sträcka ut dig på en solstol och njuta av solens strålar eller plaska i uppvärmda pooler. Varför inte ta ett dopp i någon av de populära infinitypoolerna? För hotellets yngsta gäster finns också en härlig vattenlekpark som bjuder in till lek och upptåg. När hungern eller törsten gör sig påmind kan du beställ in något svalkande från direkt från poolbaren. Olika aktiviteter anordnas dag- och kvällstid av hotellets personal. Barn mellan 4 och 10 år kan också delta i den internationella barnklubben. Vill du hålla igång finns gym och tennisbanor. Den stora spaanläggningen med thalassoterapi är något utöver det vanliga. Från de uppvärmda inomhuspoolerna har du en fantastisk havsutsikt. Bastu, bubbelpool och olika typer av behandlingar erbjuds också. Observera att spaavdelningen med Thalassoterapi är mot extra kostnad (rabatt för hotellgäster) och välkomnar besökare över 15 år.

Hotellets bufférestuarang serverar frukost, lunch och middag i bufféform bestående av lokala klassiker och internationella favoriter. Här finns också en mycket populär terrass med strålande utsikt. När du bokar din resa med oss ingår en smakfull frukostbuffé, du kan också boka till halvpension (frukost & middagsbuffé) och All inclusive mot tillägg. Bokar du din resa över nyårshelgen 2024/2025 ingår en trevlig festmåltid på nyårsafton oavsett måltidspaket.

De 392 rummen på Gloria Palace Amadores renoverades 2021 och är utspridda över åtta våningar. Rummen är ljusa, rymliga och samtliga har fantastisk havsutsikt! Hos oss kan du boka dubbelrum för 1–3 vuxna eller 1–4 personer, varav 2 barn. Enkelsängar och extrabädd i bäddsoffa eller på hopfällbar extrasäng. Luftkonditionering, wifi och vattenkokare ingår.

Det finns trappor och nivåskillnader inom hotellområdet och omkring boendet med branta backar. Hotellet ligger mellan de fina sandstränderna Puerto Rico och Amadores med strandpromenaden som förbinder de båda. Hotellets panoramahiss tar dig direkt ner på strandpromenaden!

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider