Atlantis Hotel

Lámpi, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 100 m
  • DistanceToBeach: 100 m
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/grekland/kos/lambi/atlantis-hotel/
  • DistanceToTown:

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Atlantis Hotel är ett familjevänligt all inclusive-hotell som ligger precis vid stranden i den mysiga semesterorten Lambi. Hotellet blickar ut mot Egeiska havet och här erbjuds du ett bekvämt boende med all inclusive och ett stort poolområde inbäddat i en vacker trädgård. Semesterfaciliteterna på Atlantis Hotel är utmärkta och närheten till Kos stad gör hotellet till ett perfekt val för dig som vill kombinera strand och stad.

Restaurang
På Atlantis Hotel finns två restauranger och fyra barer. Huvudrestaurangen serveras frukost, lunch och middag i bufféform och du kan med fördel även avnjuta middagen i tavernan vid poolen. I poolbaren serveras lättare måltider och förfriskningar. Det finns även en loungebar och en strandbar.

Aktiviteter
Hotellets grönskande poolområde inbjuder till flera härliga dopp och det direkta strandläget inramar semesterdrömmen ytterligare. Solstolarna på stranden kan du hyra mot en avgift. Atlantis Hotel har även gratis shuttleservice till häftiga Lido Waterpark. Ett stort vattenland som erbjuder roliga vattenrutschbanor för stora och små. Alldeles utanför hotellet finns en busshållplats och därifrån tar du dig enkelt in till Kos stad. Det går lika bra att promenera eller cykla. Cykelvägarna är i bra skick. Gillar du att vara aktiv erbjuder Atlantis möjlighet att spela tennis mot avgift. Under dag- och kvällstid står hotellets animationsteam dessutom för underhållning.

Rummen
Atlantis Hotel består av flera byggnader som erbjuder olika boendeformer. När du reser med Solresor kan du antingen bo i dubbelrum eller familjerum. Samtliga rum är utrustade med luftkonditionering, kylskåp, satellit-TV, telefon, kassafack, badrum med dusch, hårtork och rummen har balkong eller terrass. Familjerummen är cirka 34 kvm och har två separata sovrum. 

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider