Grecotel Creta Palace Luxury Resort

Adele, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • uppvärmd pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Flygplats Kreta Chania (CHQ): 73.7 km (1 hour 15 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Kurhotellet är en ideal miljö för alla som strandturister, sportiga och aktiva turister, familjer, unga människor och naturälskare. Kurhotellet ligger i en rogivande miljö i Rethymnon, direkt vid havet. Till stadskärnan Rethymnons är det ca. fyra km.

År 2022 moderniserades semesterorten. Anläggningen har även 335 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat bidrar till en komfortabel vistelse. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Semesterorten tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. Som ytterligare service erbjuds en kostnadspliktig barnpassingsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, en frisör och en piccoloservice. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med videoprojektor, faxapparat, projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt. Större evenemang kan organiseras med hjälp av konferensservicen.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. På gästerna väntar en välkomspresent. Från balkongen eller den privata terrassen, som är en del av de flesta rummens kan gästerna avnjuta den lugnande, partiella, havsutsikten. I flertalet rum ses havsutsikten, vilket skapar en härlig atmosfär. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Möjligheten att boka separata sovrum finns likaså. Både extrasäng och barnsäng kan ordnas. Ett kassaskåp och en minibar erbjuds mot en extra kostnad. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, satellit-TV, en radio, en uttagsadapter, en väckarklocka och wifi (gratis). Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Särskilda extra-tillbehör är husskor, dagstidning och kuddval. I badrummet finns självklart en badbalja. I badrummen finns hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Semesteranläggningen erbjuder familjerum och rökfria rum.

Förutom inomhus- och utomhusbassänger finns även ett badområde för barn. Bubbelpoolen lockar till välgörande avkoppling för gästerna, men här väntar även roligheter i vattenrutschkanan och uppfriskande drycker i poolbaren. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Med tennis, boccia, beachvolleyboll och volleyboll samt cykelåkning/mountainbikeåkning och ridning, erbjuder semesterorten flera möjligheter till sport i det fria (avgiftsbelagt). Ett flertal sporter, däribland vattensporter som vattenaerobic och vattengymnastik och vattenskidåkning, vindsurfing, jetskiåkning, motorbåtåkning, trampbåtåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling, segling, katamaransegling, snorkling, dykning och parasailing erbjuds (avgiftsbelagt). Boendet erbjuder gym, bordtennis, dart, yoga, gymnastik, aerobics och pilates. Semesterorten förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, en skönhetssalong, massagebehandlingar och en hydrojetmassage. Mot en kostnad erbjuds även en skönhetssalong och en fotzonterapi. Externa arrangörer erbjuder en fotzonterapi. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, en miniklubb, ett minidisco och livemusik.

På boendet finns en á la carte-restaurang, en frukostsal, ett café, en bar och en lobbybar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och all-inclusive. En amerikansk à la carte-frukost garanterar en bra start på dagen. Som frukost och lunch erbjuds a la carte-rätter. Till middag finns än fler rätter att välja på, från menyn. Glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, ekologisk kost, laktosfri kost och vegankost förbereds efter önskemål. Babymat för minstingarna erbjuds på begäran. Därutöver erbjuder semesterorten även picknick. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Det finns både ett alkolhaltigt och ett alkoholfritt sortiment med internationella varumärken som är inkluderat för gästerna.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider