Promenade City

Budapest, Ungern Flagga - Ungern

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Budapest (BUD): 21.0 km (32 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i Budapest centrum, beläget i ett område som präglas av närheten till en flod. Under vintern lockar närheten till det alpina skidområdet (ca. 100 km bort) till snöäventyr. Till flygplatsen Budapest - Ferihegyi repülötér (BUD) är det 20 km.

Cityhotellet uppfördes 1890. Hotellet huserar i ett sex-våningshus och har sammanlagt 45 rum, fem enkelrum och 39 dubbelrum. På hotellet har gästerna självklart tillgång till hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som en garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor, transferservice, tvättservice, en tvättautomat och en rökruta. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng eller en kingsize-säng. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med golf och massagebehandlingar.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider