Maritim proArte Hotel Berlin

Berlin, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • uppvärmd pool
  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Berlin Brandenburg (BER): 26.8 km (36 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell är idealt för för affärsresenärer med ett fördelaktigt läge i centrala i Berlin – gästerna är ett perfekt mål för att finna inspiration.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett 11-våningshus med sammanlagt 403 rökfria rum och tre hissar. Receptionen är bemannad dygnet runt. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds barnpassningsservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För konferenser, föredrag eller sammanträden står 13 rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Några av rummens fördelar ses i att både tofflor och dagstidningar, ingår. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Den som inte vill avstå från sport under resan erbjuds tennis och ridning. Även cykelåkning/mountainbikeåkning blir någonting att roa sig med (avgiftsbelagt). Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, gymnastik och aerobic. Hotellet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, ett ångbad och en skönhetssalong. Mot en kostnad erbjuds även massagebehandlingar och ett solarium.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. En innehållsrik frukostbuffé garanterar en bra start på dagen. Lunchen serveras som à la carte och under kvällarna står valet mellan à la carte och meny. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Här finns ett brett urval av alkoholfria drycker att välja från.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider