TUI MAGIC LIFE Club Bodrum

Bodrum, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Bodrum (BJV): 40.4 km (43 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger direkt vid havet, i Bodrum. I centrala Bodrum. Många av stadens sevärdheter finns inom fem km. Detta är en ideal plats för strandturister. Den närmsta flygplatsen är Bodrum - Milas - Mugla (BJV) som befinner sig ca. 45 km bort.

Gästerna kommer avnjuta en rogivande vistelse i ett av de 375 rummen som finns på boendet. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, tvättservice, en frisör, fyra Konferensrum, en bankettsal och en brandvarnare. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (gratis). Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Boendet har även en rad affärer. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss.

I rummen finns luftkonditionering. På balkongen eller terrassen kan gästerna koppla av ordentligt. Dessutom finns ett kassaskåp och en minibar tillgängligt, mot en extra avgift. En telefon med direktval, satellit-TV och wifi (gratis) innebär optimal komfort. I badrummet finns en dusch. Även hårtork står till förfogande. Här finns möjligheten att boka två rullstolsanpassade rum.

I poolområdets tre utomhusbassänger väntar gästerna aktiv rekreation. Inomhushallen erbjuder sköna bad i alla väder. På solterrassen står bekväma solstolar och parasoll som skuggar skönt, redo för njutning. Och i poolbaren erbjuds uppfriskande drycker. Huset erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, boccia och bågskytte. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som kanotpaddling, vattenaerobic och vattengymnastik och vindsurfing, jetskiåkning, snorkling, dykning och parasailing erbjuds (avgiftsbelagt). Hotellet erbjuder gym, bordtennis, dart, yoga, aerobics och pilates. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med en bastu och en hamam. Mot en kostnad erbjuds även ett spa, en skönhetssalong och massagebehandlingar. Här organiseras ett underhållningsprogram för vuxna.

På boendet finns ett café, en bar och en lobbybar. I de fem luftkonditionerade restaurangerna väntar ett härligt matutbud och gästfrihet gästerna. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och all-inclusive. En frukost både för sjusovare och morgonpigga, till lunch och kvällsvard finns ett rikt urval av rätter att välja på. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider. Därutöver erbjuder huset även snacks. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider