Movenpick Resort & Spa El Gouna

El Gouna, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Hurghada (HRG): 40.6 km (45 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Kurhotellet ligger direkt vid havet, i El Gouna. Centrum El Gounas nås efter en km. Detta är en ideal plats för familjer. De närmsta inköpsmöjligheterna har gästerna en kort bit bort: en km.

Semesterorten har 15 sviter och 419 dubbelrum som lätt nås med en hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Till faciliteterna hör även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Anläggningen tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. Som ytterligare service erbjuds en kostnadspliktig barnpassingsservice, medicinsk assistans, transferservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en piccoloservice och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en projektor.

Vid behov kan barnsängar begäras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Som del av hotellets utbud och rummen faciliteter finns även en telefon och en TV-apparat. I badrummen finns hårtork och sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

De vuxna kan simma i utomhuspoolen och barnen kan bada i plaskdammen. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen (avgiftsbelagt) får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. Boendet erbjuder ett omfattande utomhusprogram med aktiviteter som boccia och beachvolleyboll, samt: tennis, golf och ridning mot en kostnad. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som vattenaerobic och vattengymnastik och vindsurfing, draksurfning, kajakpaddling, snorkling och dykning erbjuds (avgiftsbelagt). Semesterorten erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, dart, gymnastik och aerobics, samt biljard och squash. Vänligen notera att dessa aktiviteter är avgiftsbelagda. I semesteranläggningen finns olika wellnesserbjudanden såsom spa, en bastu, en hamam, skönhetssalong och massagebehandlingar, samtliga mot avgift. Till nöjesutbidet hör en miniklubb och livemusik.

Det finns en restaurang. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och all-inclusive. Till frukost (kontinental), lunch- och middag kan gästerna avnjuta buffén eller välja rätter från a la carte-utbudet (middag). Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och halalkost förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider