Maxx Royal Belek Golf Resort

Belek, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • uppvärmd pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 250 m
  • Avstånd till centrum: 2 km
  • Flygplats Antalya (AYT): 34.1 km (34 mins)
  • AirCondition
  • Internet
  • Television
  • Safe
  • Restaurant
  • Pool
  • Elevator
  • Bar
  • Balcony

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger 1 km från Belek på en 300 m strandsträcka med en brygga och bara 35 km från Antalya flygplats. Stadscentret med restauranger, barer och butiker ligger cirka 1 km bort, och de närmaste nattklubbarna ligger cirka 45 km bort i Antalya. Området har ett antal utmärkta sightseeingattraktioner inklusive forntida grekiska och romerska städer. Andra närliggande platser av intresse inkluderar Aspendos Roman Amphitheatre (cirka 14 km) och Duden -vattenfall (cirka 42 km), liksom Antalya -museet och inre Bailey (cirka 45 km bort). Lokal transport och taxibilar finns framför hotellet för dem som vill utforska området.

Hotellet ligger 1 km från Belek på en 300 m lång strandsträcka med en brygga och bara 35 km från Antalyas flygplats. Stadens centrum med restauranger, barer och butiker ligger cirka 1 km bort, och de närmaste nattklubbarna ligger cirka 45 km bort i Antalya. Området har ett antal utmärkta sightseeingattraktioner, inklusive antika grekiska och romerska städer. Andra intressanta platser i närheten inkluderar Aspendos romerska amfiteater (cirka 14 km) och Duden Waterfalls (cirka 42 km), samt Antalya Museum och Inner Bailey (cirka 45 km bort). Lokala transporter och taxibilar finns framför hotellet för dem som vill utforska området.

Faciliteter

Hotellet byggdes 2011. Maxx Royal Belek Golf Resort öppnar dörrarna till en fascinerande värld med sina specialdesignade sviter och villor, oklanderliga tjänster och arkitektur omgiven av Medelhavets fantastiska skönhet. Med en magnifik strand, en av Europas bästa golfbanor, ett förtrollande spa och restauranger i världsklass, erbjuder Maxx Royal Belek Golf Resort dig en semester av ultimat lyx och komfort. Resorten presenterar läckra smaker från hela världen och bjuder in gäster till en ny gastronomisk resa varje dag! Hotellet har 505 sviter och 26 villor. Hotellets gäster välkomnas i lobbyn, som har en 24-timmars reception och en 24-timmars utcheckningsservice. De övre våningarna är lätta att nå med hissen. Bekvämligheterna inkluderar ett värdeskåp och valutaväxling. Tillgång till internet och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Hotellet erbjuder olika faciliteter för gäster med funktionshinder. Hotellet erbjuder en rad bekvämligheter för en bekväm vistelse, inklusive gastronomiska alternativ såsom en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Gästerna kan besöka snabbköpet för att köpa dagliga förnödenheter. Gästerna kan köpa semesterminnen från souvenirbutiken. Shoppingmöjligheter finns tillgängliga. På hotellets område finns en lekplats och en vacker trädgård. Ytterligare funktioner på hotellet inkluderar ett TV-rum och ett lekrum. Gäster som reser i sina egna fordon kan använda de tillgängliga parkeringsplatserna. Bland de ytterligare tjänster som finns finns flerspråkig personal, en barnpassning, en barnomsorg, medicinsk hjälp, rumsservice, en tvättstuga och en frisörsalong. Transferservice erbjuds.

Rum

Särskilda familjerum finns tillgängliga för familjer med barn. Alla rum har luftkonditionering, centralvärme och ett badrum. De flesta boendeenheter har balkong eller terrass. Många av rummen har även havsutsikt, vilket bidrar till atmosfären. Varje boendeenhet har separata sovrum eller en dubbelsäng. Babysängar och extrasängar finns tillgängliga. Ett värdeskåp och en minibar finns också. Rummen erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive te- och kaffekokare, Diptyque-badprodukter, kuddmeny, uppbäddningsservice och handgjord choklad, hygienbox för män och kvinnor, solstol på balkongen eller terrassen. Varje boendeenhet har tillgång till internet, telefon, TV, stereo och trådlöst internet. Du hittar även tofflor. Vissa av boendeenheterna är rullstolsanpassade. Vart och ett av badrummen har dusch, badkar, hårtork och badrockar.

Sport/underhållning

Ett uppfriskande dopp i inomhus- eller utomhuspoolen kan vara behagligt svalkande under varma dagar. En vattenrutschbana ger roligt för alla åldrar. En terrass, en solterrass, solstolar och parasoller finns tillgängliga. Poolbaren serverar ett urval av uppfriskande drycker. Hotellet erbjuder ett mycket omfattande sport- och fritidsprogram, inklusive cykling/mountainbike, tennis, boccia, beachvolleyboll, volleyboll, basket och bågskytte. Mot en avgift finns även golf. Många typer av sporter är tillgängliga, inklusive vattensporter som uthyrning av trampbåtar, kanotpaddling och vattenpass. Mot en avgift kan vattenskidor, vindsurfing, vattenskoter, motorbåt, bananbåt, segling, katamaranåkning och dykning också avnjutas. Hotellet erbjuder ett antal sportmöjligheter inomhus, inklusive ett gym, bordtennis, dart, yoga och gymnastik, eller mot en avgift, pool/biljard och bowling. Hotellet erbjuder en rad hälsoalternativ, inklusive ett spa, en bastu, ett ångbad, ett hamam, en skönhetssalong och massagebehandlingar, eller mot en extra avgift, Ayurveda. Det finns utmärkta avkopplingsmöjligheter och sätt att njuta av fritiden på hotellet, med alternativ som ett underhållningsprogram, ett underhållningsprogram för vuxna, ett underhållningsprogram för barn, levande musik, ett diskotek, en barnklubb och ett barndisco .

Måltider

Olika måltider och kostalternativ är bokningsbara. Med åtta à-la-carte-restauranger, varav en serverar 24/7, en huvudrestaurang, fjorton barer, två gourmetsnacksbarer, en barnbuffé, ett konditori, en glassbar och en fruktbryggare, Maxx Royal Belek Golf Resort erbjuder den ultimata kulinariska upplevelsen. Gästerna kan välja mellan frukost, brunch, lunch, middag och all inclusive. Menyn erbjuder även specialkost och vegetariska rätter. Snacks kan avnjutas på hotellet. Drycker ingår för gästerna. Alkoholfria drycker och alkoholhaltiga drycker serveras på anläggningen.

Obs: Helikoptertransfertjänstinformation och kapacitet Max 5 personer.

Vi vill informera dig om att om minst 7 nätter Antalya och fortsättningsboende är Bodrum för minst 7 nätter och minst 7 nätter Bodrum och minst 7 nätter för Antalya och minst 7 nätter för fortsättningsboende i Antalya, överföringen mellan Antalya-Bodrum eller Bodrum-Antalya hotell kommer att göras kostnadsfritt med helikopter.

För följande rum är Albatross Villa, Albatross Deluxe Villa, Presidential Villa, Owner Villa.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider