Holiday Inn Express DUSSELDORF AIRPORT, an IHG Hotel

Düsseldorf, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Düsseldorf (DUS): 2.2 km (6 mins)
  • Flygplats Weeze (NRN): 79.8 km (1 hour 0 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Holiday Inn Express Duesseldorf Airport placerar dig i Düsseldorf-området Stadtbezirk 6, med 5 minuters körväg till PSD Bank Dome och 7 minuter till Messe Düsseldorf. Detta hotell ligger 8,1 km från Merkur Spiel-Arena och 8,3 km från Düsseldorf Christmas Market.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I boendet finns bagageförvaring, ett kassaskåp och en drickautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, transferservice, tvättservice och flygbuss. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Bekvämligheter som en telefon och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns självklart en dusch. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider