The Niu Tab

Düsseldorf, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Düsseldorf (DUS): 10.0 km (20 mins)
  • Flygplats Weeze (NRN): 82.9 km (1 hour 10 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

The niu Tab ligger i Düsseldorf (i området Stadtbezirk 3), en 3 minuters promenad från Capitol Theater och fem minuter med bil från Savoy Theater. Detta hotell ligger 6,5 km från Messe Düsseldorf och 1,9 km från Konigsallee.

Boendet har en hiss och en reception. Det luftkonditionerade boendet förfogar över servicetjänster som bagageförvaring, ett kassaskåp, ett businesscenter och en brandvarnare. Som servicetjänster ses hotellet tillhör en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Dubbelsäng ger en behaglig nattsömn i rummen. Separata sovrum kan arrangeras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch samt hårtork och sminkspegel till gästerna. Boendet erbjuder rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider