Geneva Airport Marriott Hotel

Genève, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Genev (GVA): 1.1 km (3 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

I Meyrin-området Cointrin ligger Geneva Marriott Hotel en fem minuters bilfärd från både Palexpo och CERN. Detta hotell med exklusiv profil ligger 4,3 km från Pont du Mont Blanc och 4,3 km från FN:s Europa-högkvarter.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Filmintresserade hittar säkerligen någonting av intresse i biografernas program. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice och flygbuss. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. Bekvämligheter som en telefon och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds i huset är cykelåkning/mountainbikeåkning, bågskytte, fiske och ridning. Med aktiviteter som vindsurfing, kanotpaddling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Hotellet (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, bowling och aerobic. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider