INNSIDE by Melia Hamburg Hafen

Hamburg, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • spa
  • Flygplats Hamburg (HAM): 13.3 km (32 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

INNSiDE by Meliá Hamburg Hafen ligger i Hamburg (i området Hamburg-Mitte), en 7 minuters promenad från Mehr!-Theater am Großmarkt. Detta hotell med lyxprofil ligger 2,7 km från Miniatur Wunderland och 2,9 km från Elbphilharmonie.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, en dygnet-runt-öppen-roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en tvättautomat och en hotelldoktor. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Till de allra flesta rummens standardutbud finns en terrass som lockar till avkoppling. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en plattskärmstv, en väckarklocka och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I rummen ligger dagstidningen redo. En dusch tillhör badrummens inredning. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Något särskilt gästerna av kosmetika och ett urval av handdukar i badrummen. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, spa och en bastu. Underhållning erbjuds dessutom i form av en nattklubb.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Frukost, en lunch á la carte och middag lockar med många rätter och lika många kulinariska njutningar. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även snacks. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider