Labranda Bronze Playa

Playa del Ingles, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 800 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 29.0 km (21 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • distance_city: 500

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet är idealt för strandturister, sportiga och aktiva turister, familjer, unga människor, singlar och naturälskare, i Playa del Inglés centrum, ett par meter från stranden. Direkt utanför husdörren finns en busshållplats.

Lägenhetshotellet hälsar gästerna välkomna till ett fem-våningshus med sammanlagt 121 rum och tre hissar. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Gästerna som bokat All-inclusive hälsas välkomna med en välkomsdrink. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, en bankomat och en drickautomat. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. I boendet finns ett TV-rum. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, transferservice och en väckningstjänst. I konferensområdet kan en projektor och en fotokopiator utnyttjas.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. På gästerna väntar en välkomspresent. Från balkongen eller den privata terrassen till flesta rummens kan gästerna avnjuta den partiella och mycket rogivande havsutsikten. Gästerna sover i en bäddsoffa. På begäran erbjuds barnsängar kostnadsfritt. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, satellit-TV, en väckarklocka och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns badrockar och en telefon. Kosmetika och bakgrundsmusik ordnar med särskild komfort i badrummen. Det finns även två rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Lägenhetshotellet erbjuder rökrum.

Det skönt tempererade vattnet i poolanläggningen ger en sund badupplevelse och har även ett speciellt badområde för barn. Uppfriskande drycker i poolbaren och härlig avslappning i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. Terrassen med solsängar och parasoller lockar till avkoppling. Flera olika sportaktiviteter som erbjuds på hotellet är t.ex. boccia, samt tennis, squash och ridning, som är belagda med en avgift. Boendet erbjuder även inomhusaktiviteter som bordtennis och gymnastik, samt biljard och dart. Vänligen notera att dessa aktiviteter är avgiftsbelagda. På lägenhetshotellet finns olika wellnesserbjudanden såsom en bastu, en hamam, skönhetssalong, hydroterapibehandlingar, anti-aging-behandlingar, en fotzonterapi och en hydrojetmassage, samtliga mot avgift. Små som stora gäster har likaså möjligheten att spana in boendets olika underhållningsprogram (gratis).

På boendet finns en buffé-restaurang, en matsal, en frukostsal och en bar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension, helpension, all-inclusive och all-inclusive-specialerbjudande. För all-inclusive-gästerna väntar exempelvis livematlagning och vegetariska rätter. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Glutenfria måltider och laktosfri kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även snacks. Internationella varumärken är inkluderat i priset för gästerna.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider