Lindner Hotel Hamburg Am Michel - JDV by Hyatt

Hamburg, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • gym
  • Flygplats Hamburg (HAM): 12.1 km (30 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Lindner Hotel Hamburg Am Michel, part of JdV by Hyatt ligger mitt i Hamburg, en 4 minuters promenad från Hauptkirche St. Michaelis och 11 minuter från Reeperbahn. Detta hotell i lyxstil ligger 1,4 km från St. Pauli-Landungsbrücken och 1,7 km från Hamburger Rathaus.

På detta boende står 259 rum till förfogande för gästerna. Här finns både en hiss och en reception. Det luftkonditionerade huset erbjuder servicetjänster som bagageförvaring, ett kassaskåp, rumservice, tvättservice, ett konferensrum, en faxapparat och en rökruta. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Den som vill cykla kan använda sig av cykeluthyrningsservicen och cykelparkeringen.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Det går även att boka separata sovrum. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch samt hårtork och sminkspegel till gästerna. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Hotellet erbjuder gym, biljard, bowling, squash och aerobics. Huset förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu och ett ångbad. Även solarium finns att nyttja (avgiftsbelagt). Livemusik och ett kasino innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Som måltider kan frukost, lunch och middag väljas. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider