Bayer 89 Vi Vadi Hotel

München, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Munchen (MUC): 41.3 km (37 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Bayer 89 Vi Vadi Hotel ligger centralt i München, en kvarts promenad från både Theresienwiese och Karlsplatz - Stachus. Detta hotell ligger 3,4 km från Marienplatz och 5 km från BMW Welt.

Boendet har 80 rökfria rum som lätt nås med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring, kassaskåp, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en faxapparat, en teatersalong och en brandvarnare står till förfogande för gästerna. Som servicetjänster ses boendet tillhör en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Hotellet gäster är hjärtligt välkomna att koppla av i trädgården. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Ett wellnessområde med spa finns i huset.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Som måltider kan frukost, lunch och middag väljas. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som dieträtter och barnmenyer. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider