Korifi Suites & Apartments Art Hotel

Hersonissos, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Kreta Heraklion (HER): 23.3 km (20 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Detta lägenhetshotell ligger rofyllt placerat i Piskopiano. Boendet ligger ca. två km från stranden.

Lägenhetshotellet som är utrustad med en hiss förfogar över 31 rum. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På hotellet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Det finns en välutrustad kokvrå med ett kylskåp, ett minikylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en bakugn. En telefon med direktval, en TV-apparat, en stereoanläggning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Lägenhetshotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. Vid poolen finns en snackbar. Boendet erbjuder ett omväxlande utomhusprogram med cykelåkning/mountainbikeåkning, minigolf, golf och ridning samt tennis (mot en avgift). Hotellet har ett vattensportprogram med vattenskidåkning, vindsurfing, jetskiåkning, bananbåtåkning, snorkling och dykning. Lägenhetshotellet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, yoga och aerobics, samt bordtennis (avgiftsbelagt). I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, massagebehandlingar och solarium, då samtliga erbjuds. Livemusik och ett kasino erbjuder underhållning och omväxling.

Dörrarna till en restaurang, en matsal, ett café och en bar står vidöppna för gästerna. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Förutom frukost erbjuder boendet även a la carte till lunch och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider