NH Muenchen City Sued

München, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Munchen (MUC): 40.4 km (33 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet ligger ungefär tre km från Münchens centrum. Vid boendet finns hållplatser för kollektivtrafik.

Lägenhetshotellet som erbjuder 163 lägenheter, 99 enkelrum och 64 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fyra våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

Rummen erbjuder luftkonditionering och centralvärme. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. I kokvrån finns en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Det finns också en tvättmaskin och en byxpress. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Boendet erbjuder familjerum och 163 rökfria rum.

Här finns även möjligheten att varva ned med golf, gym, gymnastik, en bastu och ångbad.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en frukostsal. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider