Hilton Garden Inn New York/Chelsea

New York, USA Flagga - USA

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Newark (EWR): 27.3 km (32 mins)
  • Flygplats JFK (JFK): 28.8 km (44 mins)
  • Flygplats New York Municipal Airport-LaGuardia Field (LGA): 14.1 km (25 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Cityhotellet är idealt för vuxna med barn och ligger i centrala New York Citys. Från boendet tar det endast fåtalet ögonblick att nå såväl nattliv som affärer. Till flygplatsen New York - La Guardia (LGA) är det runt 15 km. Flygplatserna New York - Newark Internationa (EWR) och New York - J.F.Kennedy Int. (JFK) befinner sig ca. 23 km och 28 km från boendet.

De 169 rummen som finns på hotellet är fördelade på 22 våningar och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. I hotellet finns bagageförvaring, ett kassaskåp, en bankomat och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice och tvättservice. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng, en queensize-säng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Utöver det finns ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Här finns också möjligheten att träna i fitnessstudion.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Restaurangen erbjuder även barnmenyer.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider