SO/ Maldives

Malé, Maldiverna Flagga - Maldiverna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • spa

Hotellbeskrivning

SO/ Maldives ligger i Emboodhoo Lagoon vid havet, en kort 1 minuters promenad från Vadoo Beach och 5 minuter från Musikee Fushi. Detta hotell med lyxprofil ligger 8,7 km från Hulhumale-stranden och 11,9 km från Paradise Island Beach. Skäm bort dig och bo i ett av 80 individuellt inredda rum med privata mindre, djupa pooler och privata bubbelpooler inomhus. Rummen har privata terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en smart-tv med satellitkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Delvis öppna badrum har djupa badkar och lyxtoalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Vadoo Beach - 0,1 km
Musikee Fushi - 0,4 km
Laguna Beach - 0,5 km
Villingilis allmänna strand - 0,8 km
Emma Fushi Island - 2,2 km
Rasfannu - 3 km
Embudu Beach - 3,3 km
Gulhi Beach - 0,2 km
Bodu Hurraa Beach - 0,2 km
Dhigufinolhu-stranden - 0,2 km
Hulhumale-stranden - 8,7 km
Full Moon Beach - 11,8 km
Paradise Island Beach - 11,9 km
Bandos Beach - 11,9 km
Kurumba Beach - 12,3 km

Den största flygplatsen i närheten är Malé (MLE-Velana Intl.) - 4,4 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Transport till/från färjeterminal erbjuds mot en avgift. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage. Njut av en dag på den privata stranden och få tillgång till gratis äventyrsbad och utomhuspool. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och utomhusgrill. Detta hotell erbjuder all inclusive-priser. Dessa priser inkluderar mat och dryck på deras restauranger. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda, middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Detta hotell har 3 restauranger och erbjuder också möjligheten att stanna på rummet och nyttja dess rumsservice (under begränsade tider). Koppla av med en drink på boendets strandbar eller en av 2 barer/lounger. Komplett frukost serveras dagligen mot en avgift från 06.30 till 10.30.

  • Avgift för komplett frukost: MVR 775 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Bil behövs inte för transport till och från detta boende.
När du bokar hotell på Maldiverna är det viktigt att du kontaktar hotellet i god tid före ankomsten för att ordna den nödvändiga transporten från flygplatsen till hotellet.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider