Kaiser Franz Joseph Hotel by Derag Livinghotels

Wien, Österrike Flagga - Österrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Wien (VIE): 29.8 km (33 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Cityhotellet befinner sig i ett lugnt område i Wien. Flygplatsen Wien - Schwechat (VIE) ligger 30 km från boendet.

Gästerna kan bo i ett fem-våningshus eller i ett annex. Anläggningen har 439 rum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Som ytterligare service erbjuds en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en piccoloservice och flygbuss. Det finns även ett cykelförråd som gästerna kan använda. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

Det erbjuds rum med luftkonditionering, ett golvvärmesystem, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Balkong är standard i flesta rummens. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Det finns en välutrustad kokvrå med ett kylskåp, ett minikylskåp, en spis, en te-/kaffemaskin och en bakugn. Det finns också en tvättmaskin, ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Lägenhetshotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. Här erbjuds även aktiviteter och faciliteter som gym, aerobics, spa, en bastu, ångbad, massagebehandlingar och solarium.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé garanterar en bra start på dagen. Till lunch står valet mellan à la carte och meny och middagen serveras som à la carte.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider