Lemon & Soul Las Palmas

Las Palmas stad, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 50 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 25.9 km (27 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet erbjuder perfekta förutsättningar för såväl affärsresenärer som för familjer. Hotellet befinner sig i Las Palmas hjärta boendet ligger precis vid en huvudgata.

Lägenhetshotellet moderniserades 2019. De 71 rummen, de två sviterna och de 62 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningar och nås lätt med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp, tvättservice, en brandvarnare och en takterrass står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Faciliteterna är rullstolsanpassade.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. I de flesta boendealternativen kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. Gästerna sover i en bäddsoffa. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, ett minikylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och ett frysfack. Gästerna har även tillgång till en tvättmaskin. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch samt hårtork och en telefon till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Lägenhetshotellet erbjuder sex familjerum och rökfria rum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. Som avgiftsbelagda fritidserbjudanden ses på hotellet hör solarium.

Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider