Fort Arabesque Beach Resort

Makadi Bay, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • Flygplats Hurghada (HRG): 31.3 km (34 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Semesterorten ligger en kort promenad från centrum Hurghada, på en lugn gata. Boendet passar för vuxna som vill vara för sig själva under semestern.

Dessa semesterlägenheter byggdes 1996 och moderniserades 2022. En privat atmosfär väntar gäster i 65 villor/hus. För in- och utcheckning engelsk- och tysktalande personal i receptionen i entren. Klubbens gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Bagageförvaring, kassaskåp, en bankomat och en drickautomat bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. I affären kan mat köpas. Souvenirer kan gästerna införskaffa i souvenirshoppen. Klubbens har en härlig trädgård med lekplats. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en piccoloservice och en hotelldoktor.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och en fläkt. I de flesta boendealternativen kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. De flesta rummen vetter mot havet. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Här finns även ett minikylskåp. Det lilla extra som en telefon, satellit-TV, en uttagsadapter och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch samt hårtork och en telefon till gästerna. Kosmetika, ett urval av handdukar och bakgrundsmusik ordnar med särskild komfort i badrummen. Dessutom är tre rullstolsanpassade rum bokningsbara.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. En solterrass, solsängar och parasoll finns likaså på boendet. I poolbaren kan gästerna svalka sig med något från dryckesutbudet. Hotellet erbjuder ett omfattande utomhusprogram med aktiviteter som boccia, beachvolleyboll, volleyboll och bågskytte, samt: tennis och squash mot en kostnad. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som vindsurfing, snorkling och vattenaerobic och trampbåtåkning och dykning erbjuds (avgiftsbelagt). Klubben erbjuder även inomhusaktiviteter som bordtennis, biljard, dart och aerobics, samt gym (avgiftsbelagt). Spa, skönhetssalong och massagebehandlingar erbjuds (kostnadspliktigt). Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, en miniklubb, ett minidisco och livemusik.

På boendet finns en matsal och en lobbybar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: all-inclusive och all-inclusive-specialerbjudande. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, halalkost, laktosfri kost och vegankost förbereds efter önskemål. Till de små erbjuds babymat. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Dryckesmenyn innehåller en mängd alkoholhaltiga och alkoholfria drycker som internationella varumärken.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider