The V Luxury Resort Sahl Hasheesh

Hurghada, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Hurghada (HRG): 26.3 km (34 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Hotellbeskrivning

Semesterorten, är idealt för strandturister och familjer, i Sahl Hasheesh, direkt vid havet.

I de 302 rummen kommer gästerna känna sig till freds. Vid receptionen står den vänliga personalen till förfogande. Semesterorten erbjuder bagageförvaring, en kostnadsfri barnvaktsservice, en kostnadspliktig roomservice som är öppen dygnet runt, tvättservice och åtta Konferensrum. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära.

För hemtrevliga temperaturer finns luftkonditionering installerat i rummen. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en plattskärmstv och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. I badrummen finns hårtork och sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Poolanläggningen har två plaskdammar för barn och två utomhuspooler och lämpar sig mycket väl till såväl aktiv rekreation som regelmässig träning. I badområdet finns även en bubbelpool, en vattenrutschkana och en poolbar. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. På boendet finns även möjlighet till aktiviteter som ett gym och spa, dykning, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda. Gäster kan aktivera sig med joggning. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns fyra restauranger, ett café, en bar och en lobbybar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive-specialerbjudande. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Restaurangen erbjuder även barnmenyer. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider