Hotel Campanile Krakow

Krakow, Polen Flagga - Polen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Kraków (KRK): 14.4 km (32 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet är centralt beläget och idealt för såväl affärsresenärer som för familjer. Boendet ligger på en huvudgata, ca. 300 m från de populära sevärdheterna i Krakows centrum. Till flygplatsen Krakow (KRK) är det 11 km. Flygplatsen Kattowitz (Katowice) (KTW) ligger 76 km från boendet.

Hotellet som erbjuder 106 rökfria rum befinner sig i en byggnad med sju våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp, en bankomat och en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även transferservice, översättningstjänster, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en faxapparat ställas till förfogande.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och spa.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café, en bar och en pub. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension, helpension och all-inclusive. Varje morgon tillbereds en härlig frukostbuffé. Senare under dagen, till lunch och middag, finns möjligheten att beställa från meny. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider