Seymour Hotel

Paddington, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 90.9 km (1 hour 24 mins)
  • Parking

Recensioner

| 2,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell befinner sig på en huvudgata och ligger i centrala London. Det finns goda förbindelser till flygplatsen Vicenza (VIC) som ligger endast fyra km från boendet. Till flygplatserna Wittendom (WIT) och London - London City Airport (LCY) är det fem km och 18 km.

Cityhotellet byggdes år 1900. I ett sex-våningshus, och i två annex finns sammanlagt 54 rum, två enkelrum och 35 dubbelrum. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring och kassaskåp. För gästerna är internet tillgängligt (i alla allmänna utrymmen).. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet mot avgift.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Här finns även internettillgång, en direktvalstelefon och en TV med satellit-/kabelanslutning. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork.

Det finns en frukostsal. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Här erbjuds en kontinental frukost som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider