Rixos Park Belek

Belek, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • spa
  • Avstånd strand: 0 m
  • Flygplats Antalya (AYT): 35.5 km (38 mins)
  • gym
  • pool_indoor
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year:
  • transfer_time:
  • pool: 7
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laminatgolv
  • wellness
  • beach_towel
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 358
  • all_inclusive

Hotellbeskrivning

Lyxigt Rixos-hotell med tillgång till Land of Legends
Välkommen till Rixos Park Belek, ett lyxhotell med stor internationell barnklubb, gott om sporter och aktiviteter samt fri tillgång för alla gäster till den fantastiska nöjes- och vattenparken Land of Legends.

När du anländer till Rixos Park Belek kommer du att överväldigas av den eleganta atmosfär som genomsyrar hotellet. Hur skulle du helst vilja bo? Här finns två stilmässigt vitt skilda områden att bo i. Orient-delen, belägen i en vacker trädgård, som hittat inspiration från marockansk design, och de mer moderna rummen med avskalad, nymodig inredning.

Mångsidig All Inclusive i Belek

Det här hotellet har allt som ska finnas på ett riktigt bra All Inclusive-hotell! Här finns, bland mycket annat, två à la carte-restauranger, flertalet barer, mat för den hälsomedvetna, ett patisserie och glass i massor. Det allra mesta ingår i ditt All Inclusive-program.

Hotell med pooler för alla smaker

Livligt badande, avslappnande poolhäng, pool för barn eller simning inomhus? På det här hotellet behöver du inte välja vilken typ av badsemester du vill ha – här finns det mesta. Och eftersom hotellet ligger direkt på stranden är det alltid nära till ett dopp i det stora blå.

Våra gästers favoriter:

Fri tillgång till äventyrsparken Land of Legends

Barnklubben Rixy Kids Club

Gott om sporter och aktiviteter av hög kvalitet

Det här hotellet ingår i exklusiva Premium Collection, där du hittar våra absolut finaste och lyxigaste hotell.

All Inclusive på Rixos Park Belek
Upplev stor gastronomisk variation på Rixos Park Belek! I hotellets buffétrestaurang, där du avnjuter dina tre dagliga huvudmåltider, kan du ta för dig av ett överflöd av delikatesser, förrätter, desserter och huvudrätter. För våra små gäster erbjuds också ett visst utbud av specialanpassade maträtter i den lilla barnbuffén.

Barer och snackbarer på Rixos Park Belek

Det här hotellet har ett charmigt patisserie som serverar sötsaker av olika slag. I flera av hotellets barer kan du även njuta av en drink när som helst på dygnet. Två av snackbarerna erbjuder lättare rätter, snacks och drycker. Den ena vid specifika tider under dagen och den andra dygnet runt! På stranden serveras också varierad färsk frukt, och den mycket charmanta loungebaren, belägen mellan pool och strand, bjuder på skön musik och rofylld stämning.

Hur många à la carte-restauranger har Rixos Park Belek?

Två à la carte-restauranger. Den ena restaurangen serverar läckra kötträtter och den andra är en fin fisk- och skaldjursrestaurang.

Barnens All Inclusive

Det här hotellet erbjuder en hel del barnvänliga rätter, snacks och dryck. Oavsett om barnen föredrar hälsosam kost eller vill njuta av lyxig semestermat, finns alternativ tillgängliga. I huvudrestaurangen finns exempelvis rätter i buffén speciellt för barn. Dessutom erbjuds ett överflöd av sötsaker, snacks, drycker och lätta rätter som är perfekta för små, hungriga semesterfirare! Självklart ingår även glass i All Inclusive-konceptet och serveras under delar av dagen.

Det här ingår i All Inclusive-konceptet:

All Inclusive-buffé. Frukost, lunch och middag

Lokal alkoholhaltig/alkoholfri dryck dygnet runt

1 besök på 1 à la carte-restaurang (vid 1 veckas vistelse)

Glass under delar av dagen

Snacks under större delen av dagen

Bra att veta:

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Vissa importerade drycker och besök på à la carte-restaurangerna utöver det inkluderade besöket, ingår inte i ditt All Inclusive-program

Rökning kan förekomma på gemensamma platser utomhus

Fisk- och skaldjursrestaurangen rekommenderas till personer över 15 år

Mysiga hotellrum i Belek
De hemtrevliga rummen i huvudbyggnaden på det här hotellet har en avskalad design och går i ljusa toner i symbios med diskreta trädetaljer. Comfort Club-rummen i det gröna Orient-området har en skönt marockansk touch i varma färger med inredningsdetaljer i mosaik. Dessa rum ligger mitt i en vacker trädgård. Alla rum har laminatgolv.

Det här finns på alla rum:

Balkong, terrass eller fransk balkong

Central eller individuell luftkonditionering

Minibar

Wifi

Vattenkokare

Te- och kaffefaciliteter

Tv, telefon, safety box

Duschkabin eller badkar, hårfön

Morgonrock, tofflor

Bra att veta:

Minibaren fylls på en gång om dagen med läsk.

Huvudbyggnad

Dubbelrum trädgårdsutsikt, 2–3 personer
I dubbelrummet på 31 m² finns två riktiga sängplatser och en extrasäng i form av en bäddsoffa. Rummet har fransk balkong, kräver minst två fullt betalande och här kan bo max tre vuxna. I det här rummet är det möjligt att få barnpris för ett barn. Dubbelrummet kan också bokas som ett enkelrum mot ett tillägg.

Dubbelrum trädgårdsutsikt huvudbyggnad, 2–3 personer
I dubbelrummet på 28 m² finns två riktiga sängplatser och en extrasäng i form av en bäddsoffa. Rummet ligger i huvudbyggnaden, kräver minst två fullt betalande och här kan bo max tre vuxna. I det här rummet är det möjligt att få barnpris för ett barn. Dubbelrummet kan också bokas som ett enkelrum mot ett tillägg.

Familjesvit för fem personer, 3–5 personer
I familjesviten på 61 m² finns fyra riktiga sängplatser och en extrasäng i form av en bäddsoffa. Rummet ligger i huvudbyggnaden, kräver minst tre fullt betalande och här kan bo max fyra vuxna. I det här rummet är det möjligt att få barnpris för två barn.

Orient-området

Comfort Club trädgårdsutsikt, 2–3 personer
I det här rummet på 28 m² finns två riktiga sängplatser och en extrasäng i form av en bäddsoffa. Rummet kräver minst två fullt betalande och här kan bo max tre vuxna. I det här rummet är det möjligt att få barnpris för ett barn. Rummet ligger i Orient-området.

Familjesvit för fyra personer, 2–4 personer
I det här rummet på 44 m² finns fyra riktiga sängplatser. Rummet kräver minst två fullt betalande och här kan bo max fyra vuxna. I det här rummet är det möjligt att få barnpris för två barn. Rummet ligger i Orient-området.

Vilka pooler finns på Rixos Park Belek?
Det här hotellet har två huvudpooler - en större pool vid hotellets huvudbyggnad i magnifikt stilig miljö, och en lite mindre vid det charmiga Orient-området där du kan bada omgiven av grönskande träd. Dessa två har också varsin tillhörande barnpool för de minsta gästerna.

Vid hotellets spa ligger en härlig relaxpool för lite lugnare stunder vid solsängen, och även vid Orient-området ligger en relaxpool så du kan njuta av ditt dopp till ljudet av avslappnande fågelsång i marockansk-inspirerade, naturnära omgivningar.

Får du lust att simma inomhus har det här hotellet en vilsam inomhuspool i anslutning till spaet.

En stor grönskande gräsmatta skiljer poolområdet från stranden. Poolen och stranden ligger precis intill varandra vilket gör det här till ett extra attraktivt område att tillbringa många semestertimmar i.

Hotell precis vid stranden i Belek

Vid den 150 meter långa, skimrande strandremsan strax nedanför hotellet har du möjlighet att enkelt och smidigt ta dig ett dopp i havet. Det är en fantastiskt fin strand med alldeles vis sand. Hotellet erbjuder färsk frukt på stranden till gästerna. Och i strandbaren serveras svalkande drycker av olika slag.

Det här finns på stranden på Rixos Park Belek:

Strandbar med dryck

Fri tillgång till äventyrsparken Land of Legends!
När du bor på Rixos Park Belek har du och din familj fri tillgång till den gigantiska äventyrsparken Land of Legends. Här finns en stor vattenpark, roliga åkattraktioner och karuseller, en flott shoppinggata och färgsprakande kvällsshower varje kväll. En shuttlebuss går mellan parken och ditt hotell dagligen utan extra kostnad.

Rixos-hotellens egen barnklubb

I hotellets egen internationella barnklubb Rixy Kids Club kan barn mellan 4–12 år leka, busa och träffa nya kompisar under större delen av dagen. Hotellets aktivitetsguider underhåller barnen med kreativt pyssel, brädspel, lekar och tävlingar. På kvällarna bjuds det upp till dans i det skojiga minidiscot.

Det här finns också på barnens Rixos Park Belek:

Barnklubbshus med plats för inomhuslek

Lekplats

2 barnpooler

Barnpassning mot extra kostnad

Biovisningar för barn

Vad finns att göra på Rixos Park Belek?
På Rixos Park Belek kan alla i familjen med ett äventyrligt sinne dra nytta av den enorma äventyrsparken Land of Legends utan extra kostnad. I parken finns aktiviteter och underhållning för alla åldrar i vattenparksdelen och i nöjesparken. En shuttlebuss tar dig fram och tillbaka från hotellet och äventyrsparken varje dag.

På ditt hotell finns stora grönområden och omgivningarna påminner om en fridfull park. I den här miljön finns gott om aktiviteter att utöva och du kan utmana ditt sällskap i diverse spel och lagsporter av olika slag.

Vill du shoppa loss ordentligt någon dag så ligger hotellet ungefär 40 kilometer från storstaden Antalya.

Wifi

Det finns kostnadsfritt wifi på rummen och på hela hotellområdet.

Ett urval av aktiviteter på Rixos Park Belek:

Strandvolleyboll, basket

Backgammon, schack, kortspel

Dart, bordtennis, tennis

Vissa vattenaktiviteter i poolen

Ett urval av underhållning på Rixos Park Belek:

Livemusik

Se mer om aktiviteter och underhållning för barn under fliken ”För barn och ungdomar”.

Harmoni och avkoppling i härligt spa
Upptäck sann inre harmoni och njut av avkoppling under din semester i det moderna spaet på hotellet. Spaanläggningen bjuder dig att använda bastun, ångbastun och det traditionella turkiska badet, hamam utan extra kostnad. Du har också möjlighet att fullända din upplevelse genom att boka behandlingar såsom massage av olika slag.

Fitness och gym på Rixos Park Belek

Det här hotellet håller flertalet träningsklasser med diverse träningsformer under din vistelse. Här finns också ett bra utrustat gym som har det du behöver för att hålla formen under semestern.

Ett urval av träning på Rixos Park Belek:

Gym

Boxning

Yoga, pilates, tabata

Vattengymnastik

Stretchning, crossfit


Mat och dryck

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Vissa importerade drycker och besök på à la carte-restaurangerna utöver det inkluderade besöket, ingår inte i ditt All Inclusive-program

Rökning kan förekomma på gemensamma platser utomhus

Fisk- och skaldjursrestaurangen rekommenderas till personer över 15 år

Rummen

Minibaren fylls på en gång om dagen med läsk

Pool och strand

Vattenparkerna på våra hotell håller öppna under högsäsongen. Vissa hotell kan ibland ha kortare öppettider i sina vattenparker precis i början eller slutet av högsäsongen. Vissa vattenparker öppnar senare under säsongen än själva hotellen. Hotellen bestämmer själva vilka öppetider deras egna vattenparker har och håller dem ofta öppna under specifika tider på dagen. Varje enskilt hotell kan ändra öppettiderna i vattenparken med kort varsel utan att meddela Nazar. Vattenparkerna kan även hållas stängda vid dåligt väder eller vid för få antal gäster. För mer detaljerad information om just ditt hotells vattenpark hänvisar vi till hotellets egen hemsida.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider