Austria Trend Parkhotel Schönbrunn Wien

Wien, Österrike Flagga - Österrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Wien (VIE): 30.6 km (34 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Det historiska hotellet är centralt beläget och idealt för såväl affärsresenärer som för familjer. Boendet ligger i ett historiskt präglat kvarter, ungefär från Wiens centrum. Vid boendet finns hållplatser för kollektivtrafik.

Det historiska hotellet byggdes år 1907. För gästerna står hela 302 rökfria rum och 19 juniorsviter, till förfogande. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. För parkering står ett garage (avgiftsbelagt) till förfogande. Som ytterligare service erbjuds en biluthyrning, transferservice, rumservice, en väckningstjänst och en piccoloservice. Nyheter från när och fjärran kan inlapas från dagstidningarna. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en fotokopiator ställas till förfogande. För konferenser, föredrag eller sammanträden står nio rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Separata sovrum kan arrangeras. Dessutom finns ett kassaskåp och en minibar tillgängligt, mot en extra avgift. Det lilla extra som en plattskärmstv, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. Här finns möjligheten att boka sju rullstolsanpassade rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På hotellet erbjuds även gym och spa. Dessa härliga nöjen är avgiftsbelagda.

Dörrarna till ett café och en bar står vidöppna för gästerna. I de två rökfria restaurangerna välkomnas gästerna till en trevlig ambiens. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: en kontinental bufféfrukost och middag. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider