The Olive Boutique Suites and Spa

Cala Llonga, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

Hotellbeskrivning

The Olive Boutique Suites and Spa ligger i Santa Eulalia del Rio bredvid en golfbana, en kvarts bilfärd från både Ibizas hamn och Cala Llonga. Detta lägenhetshotell med exklusiv profil ligger 10,6 km från Playa de Talamanca och 17,4 km från Playa d'en Bossa. Känn dig som hemma i ett av de 28 luftkonditionerade rummen som har pentry med kylskåp och ugn. Sängen har memory foam-madrass, duntäcken och egyptiska bomullslakan. Gratis wi-fi ser till att du kan hålla dig uppkopplad, och en 32-tums LED-tv med digitalkanaler erbjuder all underhållning du behöver. På rummet finns separata sittutrymmen och minibarer. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Cala Llonga - 0,3 km
Cala Llonga Beach - 0,3 km
Golf Club Ibiza - 3,6 km
Cala Olivera - 3,8 km
Platja de Santa Eulàlia - 4,6 km
Puig de Missa - 6,2 km
Puerto Deportivo Santa Eulalia - 6,6 km
Palacio de Congresos de Ibiza - 7,3 km
Es Niu Blau - 7,8 km
Playa de s'Estanyol - 8,7 km
Playa Cala Pada - 9,2 km
Playa de S'Argamassa - 9,7 km
Cala Martina - 10,1 km
Punta Arabi - 10,4 km
Playa de Talamanca - 10,6 km

Den största flygplatsen i närheten är Ibiza (IBZ) - 19,5 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), bagageförvaring och tvättmöjligheter. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du bland annat tillgång till bastu, fitnesscenter och säsongsöppen utomhuspool. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. På detta lägenhetshotell kan du ta ett uppfriskande dopp i poolen och beställa din favoritdrink från poolbaren.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En skatt tas ut av de lokala myndigheterna och debiteras på boendet. Skatten minskas med 50% efter den åttonde natten du bor på boendet och barn under 16 år är skattebefriade. Andra skattebefrielser och rabatter kan gälla. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med uppgifterna i bokningsbekräftelsen som du fått efter att ha bokat.
  • Stadsskatt: Från 1 november till 30 april, 0.55 EUR per person per natt, upp till 9 nätter, och 0.28 EUR därefter. Skatten gäller inte barn under 16 år.
  • Stadsskatt: Från 1 maj till 31 oktober, 2.20 EUR per person per natt, upp till 9 nätter, och 1.10 EUR därefter. Skatten gäller inte barn under 16 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Den säsongsöppna poolen är tillgänglig från 15 mars till 01 november.
  • Poolen är tillgänglig mellan 08.00 och 22.00.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta lägenhetshotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider