Liu Resorts

Side, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Antalya (AYT): 53.7 km (50 mins)
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 120 km (1 hour 57 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det här designhotellet, är idealt för strandturister, sportiga och aktiva turister, familjer och unga människor, i Manavgat, i närheten av havet. I närheten finns en rad affärer.

Designhotellet moderniserades så sent som (2021). Hotellet förfogar över 375 rum som är anpassade för att gästerna ska kunna avnjuta sina semesterdagar på bästa vis. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Semesterorten tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. I affären kan mat köpas. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på semesteranläggningens utan avgift. På hotellet erbjuds även en kostnadspliktig barnpassingsservice, transferservice, en kostnadspliktig roomservice som är öppen dygnet runt, en väckningstjänst, en frisör och en piccoloservice. Det finns även ett cykelförråd som gästerna kan använda utan avgift. Det finns ett affärsområde med faxapparat och fotokopiator tillgängligt.

För hemtrevliga temperaturer finns luftkonditionering installerat i rummen. En balkong med partiell havsutsikt finns i de flesta av rummen. Extrasängar finns tillgängliga. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en plattskärmstv med satellitanslutning och wifi. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. I badrummet finns självklart en dusch. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I poolområdets fem utomhusbassänger kan gästerna avnjuta aktiv rekreation. I alla väder erbjuder inomhusbadet njutning (gratis). Därutöver finns för de små, ett område med plaskdammar. Poolbaren erbjuder uppfriskande drycker och snacks medan vattenrutschkanan får alla äventyrliga vattenkatter på gott humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med beachvolleyboll. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av vattenaerobic. Som en del av resortens sport- och fritidsutbud erbjuds gym, yoga och pilates. Anläggningen förfogar över en wellnessavdelning med en bastu, ett ångbad, en hamam och en skönhetssalong. Mot en kostnad erbjuds även ett spa och massagebehandlingar. Underhållningsprogrammen för stora som små gäster gör vistelsen än mer omväxlande.

På boendet finns ett café och en bar. I den gemytliga restaurangen intar gästerna kulinariska läckerheter (buffé och luftkonditionering). Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive-specialerbjudande. All-inclusive-gäster erbjuds en rad erbjudanden som ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Här serveras frukost, lunch och middag. Vegetariska rätter, barnmenyer, ekologisk kost och halalkost förbereds efter önskemål. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider