Hotel De Neuve Le Marais by HappyCulture

Champs-Elysées, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Paris CDG (CDG): 32.5 km (43 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Cityhotellet befinner sig på en lugn gata och ligger ett par minuters promenad från centrum Paris. Direkt utanför dörren ligger barer, restauranger och butiker, men även förbindelser till kollektivtrafiken. Den närmsta flygplatsen är Paris - Orly (ORY) som befinner sig 15 km från boendet. Flygplatsen Paris - Charles de Gaulle (CDG) ligger ungefär 25 km bort.

Hotellet som erbjuder 20 rum och 19 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sju våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. I boendet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. På hotellet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Ett wellnessområde med spa finns på boendet.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. En kontinental frukost lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. I hotellet serveras också dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider