Laur Hotels Experience & Elegance

Didim, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Bodrum (BJV): 87.1 km (1 hour 18 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Hotellbeskrivning

Denna semesterort i Didim är bäst lämpat för strandturister. Boendet ligger direkt vid havet och på ett huvudstråk. i centrala Didim. Många av stadens sevärdheter finns inom 750 m. De närmsta inköpsmöjligheterna har gästerna en kort bit bort: 750 m. Den närmsta flygplatsen är Bodrum - Milas - Mugla (BJV) som befinner sig ca. 90 km bort.

Semesteranläggningen har 20 juniorsviter och 100 dubbelrum som lätt nås med en hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. I boendet finns en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Semesterorten tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På anläggningen finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på resortens utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en hotelldoktor och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng, en kingsize-säng eller en bäddsoffa. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Utöver det finns en tvättmaskin och ett strykjärn med strykbräda. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

En utomhusbassäng och en inomhushall bjuder in till avslappnade bad. Barnen kan plaska och leka av sig i plaskdammen. I badområdet finns även en bubbelpool, en vattenrutschkana och en poolbar. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds på semesterorten är tennis, boccia, beachvolleyboll, volleyboll, basket, bågskytte och fiske. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som kajakpaddling och snorkling och vattenskidåkning, vindsurfing, jetskiåkning, motorbåtåkning, trampbåtåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling, segling, katamaransegling och dykning erbjuds (avgiftsbelagt). Boendet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, biljard, dart, bowling, gymnastik och aerobics, samt bordtennis, badminton och squash. Vänligen notera att dessa aktiviteter är avgiftsbelagda. Semesterorten förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, ett ångbad, en hamam och en skönhetssalong. Även massagebehandlingar finns att nyttja (avgiftsbelagt). Att även ett underhållningsprogram, en miniklubb, ett minidisco, livemusik, ett disco och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns en restaurang med luftkonditionering, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och all-inclusive. En läcker frukost får gästerna ur sängen. För lunch (à la carte och meny) och middag (meny) erbjuds ett rikt utbud av läckerheter. Restaurangen erbjuder även barnmenyer. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. Semesterorten har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider