Vinterns bästa erbjudanden

Vinterns bästa erbjudanden

Publicerad: 2024-01-09 - Uppdaterad: 2024-01-09

– på resor till varmare breddgrader

Vintern är kall, men den är också vacker. Det kan nog de flesta hålla med om. Den varar dock ofta lite för länge…

Just nu kan få tag i några riktigt bra erbjudanden på resor till värmen – med avgång redan denna veckan, om du skulle vilja det. Vi kan inte tänka oss ett bättre sätt att fylla på D-vitaminförråden på medans vi väntar på våren!

Sök efter billiga resor till värmen i vinter

Tropisk resort i vakre Phuket, Thailand
Tropisk resort i vakre Phuket, Thailand

Phuket

Thailands största ö

Phuket är inte bara den största ön i Thailand – det är också ett av de mest populära resmålen. Framför allt är Phuket ett riktigt mecka om du vill ha en bekväm semester. Här finns en uppsjö av bra hotell och restauranger, och inte minst ett varierat utbud av underhållning och aktiviteter för alla åldrar.

Patong är den mest livliga semesterorten på Phuket. Karon och Kata Beach är lugnare, och ligger bara en kort tuk-tuk-resa från Patong. Eller vad sägs om att utforska familjevänliga och fridfulla Kamala Beach i år?

De bästa priserna på paketresor till Phuket i vinter

Kanariøyene har deilig sommerklima hele året
Kanariøyene har deilig sommerklima hele året

Kanarieöarna

Direktflyg flera gånger i veckan

Klimatet är behagligt året runt, stränderna är fantastiska och flygresan är kort. Inte så konstigt att Kanarieöarna är det populäraste vinter-resmålet, år efter år!

 De flesta researrangörer säljer paketresor till både Gran Canaria och Teneriffa. Med så många aktörer på marknaden är det en konstant kamp om kunderna. Det är bra för oss – eftersom vi har specialiserat oss på att hitta de bästa erbjudandena. Sök, och du skall finna…

De bästa priserna på paketresor till Kanarieöarna i vinter

Makadi Beach, Egypt
Makadi Beach, Egypt

Egypten

Resmålet för både nybörjare och experter

Egypten är inte som andra sol och bad-resmål. Det är liksom ett snäpp mer exotiskt. Har du inte varit i Egypten ännu, är det på hög tid att utforska detta spännande landet!

De flesta som reser till Egypten för första gången åker till Sharm el-Sheikh eller Hurghada, och återvänder gärna. Kanske för att de stora hotellen här är otroligt bekväma och serverar utsökt mat – eller för att Röda havet med största sannolikhet har det klaraste vattnet du någonsin simmat i.

De bästa priserna på paketresor till Egypten i vinter