Vi gör det enklare

Vi gör det enklare

Publicerad: 2024-02-05 - Uppdaterad: 2024-02-05

– att hitta den där resan du alltid drömt om

Resebranschen är en djungel av flygavgångar, hotellerbjudanden och paketresor. Att hitta drömresan kan vara ett minst sagt krävande jobb. Och hur vet man egentligen om man hittat ett bra erbjudande?

För att göra det lättare att hitta drömresan har vi infört två nya filter på sistaminuten.se, som vi hoppas kan vara användbara i sökandet:

1. Gästernas betyg
2. Avstånd mellan flygplats och hotell

Sök efter de bästa priserna på paketresor till värmen

Det har blitt lettere å finne et hotell du vil like skikkelig godt
Det har blitt lettere å finne et hotell du vil like skikkelig godt

1. Gästernas betyg

– baserat på miljoner av recensioner

Vi har inkluderat en skala på 1,0 till 5,0 baserat på miljontals Google-recensioner från tidigare hotellgäster. Om du söker från 3.5 och uppåt, filtrerar du bort de 10 % minst omtyckta hotellen. Om du söker från 4.5 och uppåt får du enbart upp de 30% som är mest omtyckta.

Vi tror att detta kommer att göra det lättare att hitta ett hotell som inte bara ser bra ut – utan också ÄR bra. Prova själv, och se vad du tycker!

De bästa priserna på paketresor till värmen, i minst 1 vecka

Noen ganger kan veien være i lengste laget
Noen ganger kan veien være i lengste laget

2. Avstånd mellan flygplats och hotell

– ibland kan det bli lite väl långt…

Våra samarbetspartners erbjuder ett antal resor där det är långt mellan flygplatsen och hotellet. Är du en av dem som helst inte vill spendera timmar i buss, taxi eller bil vid ankomst till destinationen? Då är detta filtret nåt för dig!

Avståndsfiltret låter dig begränsa antalet kilometer längs den kortaste vägen, och exkluderar bland annat erbjudanden där du måste resa med färja. Slipp långa transportetapper – och kom snabbare igång med njutandet!

De bästa priserna på paketresor i sommar

Å reise er å oppleve noe nytt
Å reise er å oppleve noe nytt

Enkelt att jämför

– enkelt att välja

I mer än 20 år har vi hjälpt svenskar, norrmän och danskar att hitta bra reseerbjudanden – till marknadens bästa priser. Med våra två nya filter hoppas vi nu att vi kan göra vägen till en härlig semesterupplevelse ännu kortare.

Trevligt sökande, och trevlig resa!

Här hittar du marknadens bästa reseerbjudanden