Till värmen just nu!

Till värmen just nu!

Publicerad: 2024-02-12 - Uppdaterad: 2024-02-12

– boka, ta sats och hoppa i havet!

Vill du resa någonstans där det är varmt och soligt, just nu – allra helst igår? Då tycker vi du ska passa på att göra ett sök på sistaminuten.se.

Vi jämför priser från alla seriösa aktörer på marknaden, så att det är lättare för dig att hitta det allra bästa erbjudandet. Och ja – du kan åka redan imorgon, om en vecka – eller precis när du vill.

De bästa erbjudandena på paketresor till värmen

Et enkelt hotell kan være helt topp - sjekk gjestenes vurdering!
Et enkelt hotell kan være helt topp – sjekk gjestenes vurdering!

Vill du ha enklare standard?

Det kan visa sig vara helt underbart!

Har du bott på ett hotell med enkel standard någon gång, och ändå haft det helt toppen? Tänkt att det där stället förtjänar en extra stjärna i boken, för sin säregna charm eller något annat det är svårt att sätta fingret på – som gör att man vill komma tillbaka om och om igen? Det är du inte ensam om.

Därför har vi på sistaminuten.se infört ett nytt filter som vi tror kommer göra det lättare att hitta sådana ställen. Det heter ‘Recensioner’ och tar hänsyn till just miljontals recensioner från tidigare gäster.

Använd ‘Recensioner’ nästa gång du söker efter en resa hos oss, och hitta hotellen som andra varit extra nöjda med. Oavsett om det är lyxhotell eller ett boende med enkel standard!

Sök efter de bästa priserna på resor till värmen i vinter

Litt luksus er aldri feil...
Litt luksus er aldri feil…

Lite extra lyx har aldrig skadat någon

…förutom möjligen budgeten

Att hitta ett extra fint boende är ingen svår sak. Det behöver faktiskt inte vara så våldsamt dyrt heller. Filtrera din sökning på standarden du minimum vill ha, så ger vi dig de bästa priserna i ordningen du önskar. Vill du till exempel ha pool på hotellet, eller all inclusive? Inga problem – vi kan hitta bra erbjudanden med lite extra lyx också!

…och ja, du kan fortfarande resa redan imorrn, om du vill.

De bästa priserna på resor till värmen – med extra bra bostandard

Skoleferie og Syden = topp stemning!
Skoleferie og Syden = topp stemning!

Sportlovet

– du hinner fortfarande boka! 

Vill du sola och bada under sportlovet i år? Det är du inte ensam om – och du hinner fortfarande skämma bort familjen med en resa till värmen.

Sportlovet infaller vecka 7 till 10 i år, beroende på var i landet du bor. Vi ska inte sticka under stol med att prisnivån är ganska hög under dessa veckorna – men kan du vara lite flexibel med avresedatum och hur länge du ska vara borta går det fortfarande att göra ett fynd på sportlovsresor!

De bästa priserna på resor till värmen vecka 7 till 10