Spanska favoriter

Spanska favoriter

Publicerad: 2024-04-15 - Uppdaterad: 2024-04-15

– vissa resmål går aldrig av modet

Såhär halvvägs in i april börjar det bli tydligt var vi vill spendera årets sommarlov. Det är ingen överraskning att Spanien är en solklar favorit!

Spanien är en riktig stayer på topplistor över var vi svenskar föredrar att resa. På årets topp 5-lista hittar vi hela tre spanska destinationer: MallorcaBarcelona och Gran Canaria. Längre ner på listan finns förstås ännu fler spanska resmål – samt ett gäng destinationer i Grekland och Turkiet. Även bubblarna Kroatien och Albanien kryper allt högre upp på årets lista.

Läs vidare för restips och bra erbjudanden till våra tre spanska semesterfavoriter ☀️🇪🇸

De bästa erbjudandena på paketresor till Spanien

Cala des Moro er bare en av mange svært vakre strender på Mallorca
Cala des Moro er bare en av mange svært vakre strender på Mallorca

Magiska Mallorca

– ön vi aldrig får nog av

Det är svårt att hitta något att klaga över på Mallorca. Det skulle i så fall vara att ön är lite för perfekt – men det är ju knappast negativt? 

Familjer älskar Alcúdia och Can Picafort, kompisgängen drar mot södra sidan av Playa de Palma och Palma Nova/Magaluf medan par föredrar de små städerna på västkusten, eller de mer sofistikerade platserna längs sydkusten. Och som en vacker prick över i’et ligger storstaden Palma där mittemellan, med allt du kan drömma om av restauranger, mode och shopping.

Välkommen till en solig sommar på Mallorca – Medelhavets drottning!

De bästa priserna på paketresor till Mallorca

Barcelona har flotte strender midt i byen og en vakker kyst rett utenfor storbyen.
Barcelona har flotte strender midt i byen og en vakker kyst rett utenfor storbyen.

Trendiga Barcelona

Reser du till Barcelona har du inte bara en av Europas trendigaste städer vid dina fötter. Du kan också välja och vraka bland gyllene stränder, badvikar och charmiga små kustbyar både norr och söder om stan!

Norr om Barcelona ligger Costa Brava och i sydlig riktning ligger Costa Dorada. Styr du kosan söderut hittar du vackra stränder och trevliga kuststäder som Sitges och Salou – och reser du åt motsatt håll kommer du till de charmiga semesterorterna Lloret de Mar och Santa Susanna

De bästa priserna på paketresor till Barcelona-kusten

Gran Canaria har svært behagelig klima midt på sommeren.
Gran Canaria har svært behagelig klima midt på sommeren.

Gamla goda Gran Canaria

– en stjärna på sommarhimlen

Gran Canaria är en oslagbar numero uno hela vintern. Sanningen är dock att ön är ännu finare på sommaren! Sommarsäsongen på Gran Canaria är lugnare, och inte minst är klimatet fantastiskt. Det blir väldigt sällan för varmt – inte ens under de soligaste sommardagarna. Det ser Atlanten till.

Välkommen till sol, bad och en precis lagom varm sommar på Grankan!

De bästa priserna på paketresor till Gran Canaria