Sommaren är kort

Sommaren är kort

Publicerad: 2024-03-05 - Uppdaterad: 2024-03-05

– se till att den inte regnar bort!

Ingen vill ha dåligt väder under semestern. Lyckligtvis kan det undvikas, och det behöver inte kosta mycket mer än en långhelg på landet eller vid kusten. Dåligt väder har trots allt en tendens till att gå hårt ut över budgeten – så en resa till solen kan faktiskt visa sig bli billigare än hem-ester.

Läs vidare om du vill ha våra bästa tips till billiga resmål, med solgaranti!

De bästa erbjudandena på paketresor till värmen

Durres, Albania
Durres, Albania

Albanien

– Europas spännande nykomling

Fler och fler upptäcker Albanien som semesterland. Albanien har lika fina stränder som grannländerna Grekland och Kroatien, kusten är extremt vacker och havet är kristallklart. Inte minst är det billigt att semestra i Albanien!

Att det blir lättare och lättare att ta sig till Albanien är en indikation på att detta är en destination som trendar bland skandinaver. I sommar går det direktflyg hit flera dagar i veckan, med start redan i maj. Så varför inte unna dig en långhelg till Albanien runt någon av de röda dagarna i maj? 

Sök efter billiga paketresor till Albanien

På ferie med vennegjengen?
På ferie med vennegjengen?

Bulgarien

– bäst på både fest och familjesemester

Bulgarien är ett resmål som passar absolut alla. Kompisgänget kommer garanterat trivas i Sunny Beach – och tack vare den långgrunda stranden och många aktiviteterna älskar även barnfamiljer denna semesterorten. Golden Sands är känt för sitt pulserande uteliv och breda utbud av barer, nattklubbar och restauranger. Vill du ha en lugn semester är vackra Albena ett bra val….härliga stränder och låga priser får du på köpet, oavsett var du väljer att resa!
De bästa priserna på resor till Bulgarien

I Sopot er det Syden-stemning i juli og august
I Sopot er det Syden-stemning i juli og august

Gdańsk och Sopot

– den polska Rivieran

På sommaren är det kort avstånd en till europeisk sol- och badsemester. I juli och augusti är det nämligen exotisk stämning i polska Sopot! Vissa går så långt som att kalla denna vackra kustby för Polens St. Tropez, tack vare dess fina stränder, bra restauranger och spännande uteliv.Men visst är det trevligt i Sopot resten av året också. Den charmiga storstaden Gdańsk bara ligger en kort bilresa bort – och det finns massor av härliga spahotell att lyxa till det på (till en bråkdel av priset här hemma). 
Sök efter billiga paketresor till Gdańsk och Sopot

Oludeniz på Tyrkias Middelhavskyst
Oludeniz på Tyrkias Middelhavskyst

Turkiet

– turkos kust och låga priser

Antalya-kusten är som ett pärlband av vackra semesterorter; från Kemer i väst, via storstaden Antalya, till BelekSide och Alanya i öst. Reser du hit innan sommarlovet börjar är det både extra billigt och precis lagom varmt.PS! I maj går det massor av direktflyg till Turkiet – och reser du runt någon av de röda dagarna slipper du ta ut dyrbara semesterdagar!
De bästa priserna på paketresor till Turkiet