Det är högtid

Det är högtid

Publicerad: 2023-12-28 - Uppdaterad: 2023-12-28

– för planering av semestern

Det är tydligt att det både snackas minnen och planeras för nästa års  semester när familj och vänner träffas i julhögtiden. Reseförsäljningen börjar nämligen öka redan i mellandagarna – och det är sommaren som står i fokus. Och så rullar det på. De första veckorna efter nyår brukar vara en av årets mest hektiska perioder för researrangörerna.

Vill du ha en bra deal är det med andra ord hög tid att boka sommarresan!

De bästa priserna på paketresor till värmen

Sol og bad for hele familien. Hellas
Sol og bad for hele familien. Hellas.

Sommarlov med familjen

Resepriserna styrs av efterfrågan. Är du ute i god tid, innan alla andra börjar boka sommarens resor, kan du med andra ord få tag i de bästa erbjudandena. För varje månad som går, stiger priserna till de mest populära resmålen. 

Familjevänliga hotell på MallorcaKreta och Rhodos brukar vara i vinden. Detsamma gäller de små, trevliga hotellen i Kroatien.

Sök efter billiga sol- och badresor i sommar

Vakre Portixol ligger rett utenfor Palma by
Vakre Portixol ligger rett utenfor Palma by

Tidig sommar vid Medelhavet

– lugnt, härligt och billigt

Om man bortser från påsklovsveckorna är det ofta billigt att resa söderut på våren. Framför allt det härligt – med behagliga temperaturer, lägre tempo och gott om plats både på stranden och på restaurangerna.

Sommaren börjar tidigast på CypernCosta del Sol och vid Antalya-kusten. Dessa resmål börjar bli sommarvarma redan i mars. Från och med maj får du sommarstämning för en billig peng på MallorcaKreta och flera andra populära resmål vid Medelhavet.

De bästa priserna på paketresor till värmen i vår

Fargerike Lisboa. Den gule trikken er godt synlig i bybildet.
Fargerike Lisboa. Den gule trikken er godt synlig i bybildet.

Storstadspuls och strand

– i skön förening

Våren är en bra reseperiod om du har svårt att välja mellan stad och strand. Vid Medelhavet är det lagom varmt i städerna, med uteserveringar som vimlar av liv – samtidigt som solen skiner och stranden lockar med sin närvaro.

Barcelona och Palma stad på Mallorca kan du promenera till stranden. Detsamma kan man i Nice, som är ett otroligt charmigt resmål på våren. 
Eller varför inte utforska färgstarka Lissabon? Från stans centrum är det bara en kort resa med lokaltåget till de frestande stränderna längs kusten.

Bra priser på resor till storstäder med strand