Drömmen om lite extra lyx

Drömmen om lite extra lyx

Publicerad: 2024-03-20 - Uppdaterad: 2024-03-20

– på låg budget

Ett sök på sistaminuten.se ger inte bara bra priser på resor med avgång snart – om det inte är just det du vill då, förstås. Det ger heller inte resultat med fallfärdiga hotell långt ute på landsbygden.   

Att boka en resa via sistaminuten.se innebär helt enkelt att det är lätt för dig att göra smarta val, oavsett när på året du vill resa. Våran sökmotor jämför alla arrangörernas erbjudanden och ger dig de bästa priserna på marknaden – även när semesterdrömmen är ett liv i lyx.

De bästa priserna på resor med extra bra bostandard

Greske øyer i våre hjerter
Greske øyer i våre hjerter

Grekisk lyx

– öliv och långa sandstränder

Definitionen av lyx skiljer sig från person till person. Vissa anser att lyx är glittrande fontäner, stora pooler och ljuskronor i taket. För andra är lyx något så enkelt som att gå barfota på en liten grekisk ö.

Oavsett vilken typ av lyx du föredrar kan vi hjälpa dig att hitta de bästa priserna på resor till Grekland just nu – med ett lite extra lyxigt boende.

Billiga paketresor till Grekland med minst 4-stjärnig bostandard

Sommerstemning og det gode live i Spania
Sommerstemning og det gode live i Spania

Spansk lyx

– det alltid sommar någonstans i Spanien

Längs kusten norr och söder om Barcelona är det sommarvarmt redan i maj. Det samma är det på Mallorca. Vid Costa del Sol börjar temperaturerna stiga redan i april – och reser du ännu längre söderut, alltså till Kanarieöarna, är det sommar året om.

PS! Med all inclusive får du full kontroll över resebudgeten ✔️

Billiga paketresor till Spanien med minst 4-stjärnig bostandard

Luksusfølelse med all inclusive i Syden
Luksusfølelse med all inclusive i Syden

Extra lyxig Sol & bad-semester

– lågsäsong vs. skollov 

Är sol, bra badtemperaturer och lite extra lyx viktigare än vilket land du reser till? Gör då ett sök på Sol & bad och filtrera på hotell med minst 4 stjärnor – eller varför inte 5 stjärnor, om du vill lyxa till det ordentligt!

De största fynden gör du alltid under lågsäsong. Det gäller i synnerhet de dyrare hotellen, som brukar sänka priset kraftigt när efterfrågan sjunker.

Vill du resa i högsäsong, som under påsklovet eller i juli, får du vara beredd att betala mer. Och prisskillnaderna på flyg, hotell och paketresor kan vara stora. Därför lönar det sig alltid att jämföra innan du bokar!

Billiga Sol & bad-resor med minst 4-stjärnig bostandard