Är du trött på vintern? 

Är du trött på vintern? 

Publicerad: 2024-02-01 - Uppdaterad: 2024-02-01

Res dit sommaren börjar extra tidigt!

På en del ställen runt Medelhavet är vintern redan på reträtt. Det är mer än en antydan till vår i luften – och den vackra försommaren är precis runt hörnet.

Södra Europa är som allra charmigast (länge) innan skollovet börjar, tycker vi. Billigt är det också! Läs vidare för våra bästa tips… 

Sök efter billiga paketresor till värmen i vår

Kypros har vakre strender og krystall-klart badevann
Kypros har vakre strender og krystall-klart badevann

Cypern

– exotiskt, men nära

Här får du vita stränder och badvatten som är lika klart som en Gin & Tonic. Under sommarsäsongen kan det dock bli på gränsen till för varmt på Cypern – och populära semesterorter som Ayia Napa blir riktigt livliga i juli och augusti. På våren och försommaren däremot, är Cypern ett härligt avslappnat och precis lagom varmt resmål!

Är du redo för att bli saltstänkt och sommarbrun innan sommaren ens börjat?

De bästa priserna på resor till Cypern i vår

Malta er kompakt og spennende
Malta er kompakt og spennende

Malta

– den lilla och kompakta ön

Charmiga, lilla Malta är en pärla för oss som har svårt för att bestämma oss. Storstadspuls, badsemester, sport och aktiviteter, dagdriveri… Här kan du uppleva allt detta, på en och samma dag.

Bo i huvudstaden Valletta, vid stranden i Mellieha – eller i någon av de andra, trevliga semesterorterna vid kusten. Malta är inte större än att du kan runda ön på par timmar. Och temperaturen? Som gjord för en tidig start på sommaren!

De bästa priserna på resor till Malta i vår

Solkysten som aldri går av moten
Solkysten som aldri går av moten

Costa del Sol

– den odödliga solkusten

Spaniens sydkust lever verkligen upp till sitt namn. Här skiner nämligen solen mer eller mindre året runt! Vill du kombinera stads- och strandliv är Málaga ett bra val. Utöver det hittar du populära semesterorter från öst till väst; som NerjaTorremolinosFuengirolaMarbella och Puerto Banus. Ta med en tunn jacka, så kan du njuta av långa kvällar (och god mat) under bar himmel.

De bästa priserna på resor till Costa del Sol i vår

Kemer ved Antalyakysten på Tyrkias Riviera
Kemer ved Antalyakysten på Tyrkias Riviera

Antalya-kusten

– Turkiets egen riviera

Det är ingen tillfällighet att Antalya-kusten tilltalar turister med god smak. Stränderna är fantastiska, och stämningen är precis lagom avslappnad. För att inte tala om hur vackert det är här!

Redan i februari kryper temperaturerna uppåt – och från och med mars är det riktigt härligt att vara frusen nordbo vid Turkiets turkosa riviera 🏝

De bästa priserna på resor till Antalya i vår