Sök resa

Upplev MEDINA live i Alanya 10 + 14 /7 - Vinn VIP-biljetter

Den här artikeln har gått ut.

 

Det går bra för Medina just nu! Sedan Sami och Ali bildade Medina 2002 har de gått från klarhet till klarhet och det var svårt att komma undan förra årets sommarplåga “Miss Decibel”.  Videon till reseinspirerade “Sistaminuten” producerades med stöd från just sistaminuten.se, och nu ger vi dig chansen att uppleva Medina LIVE i turkiska Alanya den 10/7 eller 14/7.  Koncerterna är på James Dean, en gigantisk nattklubb i centrala Alanya. James Dean på facebook

Det finns två sätt att uppleva Medina med sistaminuten.se:

1) Boka din resa till Alanya med vår tekniska partner SOLFAKTOR. Du kan resa när du vill, så länge du är i Alanya på en av de två datumen. När du har beställt och betalat resan, skickar du ditt SOLFAKTOR beställningsnummer till fredrik@sistaminuten.se – så skickar vi det antal biljetter du har beställt resa till – helt gratis! Vi har 10 biljetter per datum att ge bort. Du bokar din resa lite längre ner på sidan – och eftersom du reser med SOLFAKTOR, kan du välja mellan massor av avgångar. Du ska bara komma ihåg att vara i Alanya den 10/7 eller 14/7. Om du är i stan bägge datum, skriv i din e-mail vilken koncert som passar dig bäst.

2. Om du redan HAR bokat en resa till Alanya, med SOLFAKTOR eller med en annan arrangör, kan du vinna 2 VIP-biljetter. Allt du ska göra är att skicka en e-mail till fredrik@sistaminuten.se med namn, adress och vilket datum du önskar biljetterna till. Vi har 2 VIP-biljetter per datum att ge bort. Skicka din mail senast den 3/7. Vår enväldiga jury väljer en slumpmässig vinnare per datum.

Vi ses i Alanya till Haffla och fest!

Kolla gärna in Medina på facebook

Alanya     nätter     Se mer