Sök resa
Torba Reseguide

Torba Reseguide

En lugn och avskild plats, perfekt för de som söker avkoppling i en vacker miljö vid stranden.Bara nio kilometer norr om Bodrum och inom räckhåll för flera lokala attraktioner är Torba väl värt ett besök!

Toppstränder

Torba är en vacker strandnära tillflyktsort som erbjuder ett brett utbud av stränder från mycket sandiga till steniga. För dem som vill undvika de proppfulla, trånga stränder på de större orterna är Torba platsen!

Resa Stockholm – Torba

Torba     nätter     Se mer
Torba     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Torba

Torba     nätter     Se mer
Torba     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Torba

Torba     nätter     Se mer
Torba     nätter     Se mer

Mer om Torba

Vattensporter

Torba är en utmärkt plats för vattensporter. Vill du utforska undervattensvärlden? Du kommer att bli förvånad över det marina livet du kan se, från havssköldpaddor till hummer och delfiner, du hittar allt! Eller, om du hellre vill rida på vågorna än dyka under kan du ta upp vindsurfing, vattenskidor eller parasailing! Med så mycket att göra är det lätt att aldrig lämna stranden!

Tysta ställen

Som en destination som bara precis börjat utvecklas och blomstra kommer Torba att erbjuda dig den ultimata lugna semestern. Om de huvudstränderna och deras måttliga befolkning visar sig vara för mycket för dig, så är det bara vandra ner och längs havet, det kommer inte dröja länge förrän du hittar en avskild vik där du kan koppla av med endast vågskvalp som sällskap.

Hotell

Bara ett stenkast från stranden ligger Hotel Bodrum Beach Club, perfekt för en avkopplande semester i Turkiet.