Sök resa
The Walk - Är du redo för ett litet äventyr på Irland?

The Walk - Är du redo för ett litet äventyr på Irland?

Den här artikeln har gått ut.

Uppdatering 11/10: Tusen tack för alla fina bidrag vi har fått. Juryn håller på att genomgå alla svar, och snart vet vi vem som ska på äventyr i Irland. Håll koll på den här sidan och sistaminuten.se på facebook.

Mvh The Walk-Juryn

Detta är inte bara en tävling, det är en inbjudan att ansöka om att bli paret som Sistaminuten.se och Tourism Ireland skickar på ett litet äventyr till Irland i oktober eller november – det slutgiltiga avresedatumet tar vi fram tillsammans med dig så fort vi funnit det par som ska resa.

Om det är dig vi väljer (juryn består av två personer från främst Sistaminuten.se och Tourism Ireland) skickar vi dig med flyg från Stockholm till Dublin där ni övernattar första natten. Men nästa morgon startar äventyret! Då får ni ett e-mail med den stad och det hotell där ni ska övernatta samma kväll – frågan är bara, hur ska ni komma dit? Med tåg? Buss? Kanske är det enklast att bara gå en bra bit?

Äventyret varar i fyra dagar, med tre nätter i området runt Dublin, och under tiden kommer ni uppleva några fantastiska landskap och små äventyr. Ni kommer få tips om vad man kan uppleva på vägen, och ni ska också varje kväll rapportera hem till oss vad ni har upplevt under dagen, tillsammans med så många bra bilder som möjligt.

Vi har några krav på er. Ni ska vara i så bra fysisk form att ni utan problem kan gå ett par kilometer (eller kanske till och med några fler kilometer än ett par) varje dag. Ni ska kunna ta vettiga bilder (så ett krav är antingen en bra kamera eller en riktigt bra mobilkamera) och ni ska vara redo att rapportera till oss varje kväll i text och bilder.

Om det är just er vi väljer står vi för flygresan dit och hem, de tre övernattningarna, samt tips på vad man kan uppleva under äventyret. Om ni en dag väljer att ta lokalbussen betalar ni det själva. Alla era måltider betalar ni också själva – dock är frukost inkluderat. Ni kommer inte få veta rutten förrän ni kommit fram, men vi kan säga så mycket som att er resan kommer vara runt i den vackra region som Dublin ligger i. Men hur långt ni ska varje dag – det förblir en hemlighet fram tills ni är på plats.

Sätt ett kryss vid ett av svarsalternativen (du kan inte svara fel) och skriv lite (inte långt) om vilka ni är och berätta varför vi ska skicka just er ut på äventyr!

Skicka din ansökan till oss senast 10 oktober – vi ser fram emot att höra från er!