Sök resa
Tamariu Reseguide

Tamariu Reseguide

En glänsande vik fylld med lugna dofter av tallar och färsk grön aroma, en semester i Tamariu erbjuder en lyxig miljö med extravaganta landskap och avlägsen utsikt över några av de klaraste vattnen i Costa Brava.

50 km från Girona och 100 km från Barcelona, Tamariu ligger längs den nordöstra kusten i Spanien och kan bjuda på en strandsemester fylld med stora doser av sol, sand och hav – en perfekt miljö för en avkopplande och lugnande semester. Inramat av steniga sluttningar som pryder de perifera vyerna med gröna vidder av solhungriga träd finns en påtaglig livfullhet som ligger utöver solandet längs de karamellfärgade stränderna på Costa Brava.

Resa Stockholm – Tamariu

Tamariu     nätter     Se mer
Tamariu     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Tamariu

Tamariu     nätter     Se mer
Tamariu     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Tamariu

Tamariu     nätter     Se mer
Tamariu     nätter     Se mer

Mer om Tamariu

Fiskelägescharm

Till skillnad från många tidigare fiskebyar i denna del av Spanien har resorten Tamariu lyckats hålla fast vid sina traditionella rötter, utstrålande en vänlig charm och personlighet som följd. Även om detta är sant är denna stad tillräckligt utvecklad för att erbjuda en trevlig samling skaldjursrestauranger, mysiga kaféer och en blandning av tillbakalutade och mer livliga barer, medan det kristallklara vattnet har blivit en populär plats för dykare och badare – undervattensgrottor och -raviner erbjuder ett äventyr för dykentusiaster.

Utforska omgivningarna medan du njuter av din semester i Tamariu och du kommer se att du absorberar den vackra vidsträckta enastående naturskönheten denna del av Spanien är känd för. Förutom vackra stränder och färgglada vikar, bakgrunden tillhandahålls ofta av majestätiska berg i fjärran, och det finns inget bättre sätt att verkligen få en smak av det äkta Spanien än genom att vandra genom den vegetativa lycksaligheten.