Sök resa
Populära skiddestinationer i Europa och Skandinavien

Populära skiddestinationer i Europa och Skandinavien

Funderar du på en skidsemester snart? Det finns många spännande skiddestinationer, både runt om i Europa och på närmare håll i Skandinavien. Om du fungerar på en skidsemester i Europa behöver det nödvändigtvis inte ta så långt tid eller bli så dyrt som man kanske skulle kunna tro. Om du flyger direkt kommer restiden till de flesta flygplatserna vara ca 2-2,5 timmar. Men det är också möjligt att du kan spara tid och pengar på att byta på vägen.

Vårt flygsök och hotellsök jämför priser från alla de stora researrangörerna så att du alltid får de bästa priserna och erbjudandena. Här har vi skapat en översikt över de mest populära skiddestinationerna i Europa och Norden med både flyg och hotell. Du söker enkelt efter de datumen som passar för just dig och du tar dig enkelt vidare till de flesta skiddestinationerna i Europa genom att hyra bil eller resa med tåg eller bus. Hyrbil hittar du i vårt hyrbilssök där du kan söker efter tillgänglighet och de bästa priserna. Och innan du reser, glöm inte att kolla upp busstider och tågtider, om det är så du planerar att ta dig till och från slutdestinationen, så det passar inte med ankomsttiden för flyget.

Högsäsongen för skidresor är under perioden januari-mars i både Europa och Norden. Du kan ofta spara pengar genom att vara flexibel på avresedatum.

Översikt skidsemester

Flygbiljetter:

Geneve  –  Zürich  –  München  –  Innsbruck  –  Salzburg  –  Milano  –

Barcelona (Andorra)  –  Krakow (Zakopane) –  Östersund (Åre)  –  Evenes (Narvik)

Hotell på populära skiddestinationer:

Hotell i schweiziska Alperna  –  Hotell i franska Alperna

Hotell i österrikiska Alperna  –   Hotell i italienska Alperna

Hotell i tyska Alperna  –  Hotell i Andorra

Hotell i Zakopane  –  Hotell i Åre  –  Hotell i Sälen

Hotell i Trysil  – Hotell i Hemsedal  –  Hotell på Geilo  –

Hotell på Stryn  –  Hotell på Hafjell/Øyer  –  Hotell på Kvitfjell  –

Hotell i Oppdal  –  Hotell i Narvik

Hyrbil:

Sök hyrbil till alla resmål här…